Autobedrijf Kleverlaan

Limmen

Comfortabel én duurzaam
Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaamheid en investeren in nieuwe en/of betere energiebronnen. Een goed voorbeeld van zo’n bedrijf is Autobedrijf Kleverlaan te Limmen (https://www.kleverlaan.nl/). Dit pand werd grotendeels verwarmd door luchtverwarming, maar bereikte helaas nooit het gewenste comfort. Het bedrijf besloot daarom een adviesrapport (https://www.advilateur.nl/pg-31190-7-118680/pagina/energieadvies.html) bij Advilateur® aan te vragen.

Advilateur® heeft vervolgens de gebouwschil en installaties volledig onderzocht en de wensen met de klant uitvoerig besproken. Op basis daarvan is er een optimalisatieplan opgesteld. Dit plan zal op korte termijn zorgen voor een beter comfort en op lange termijn voor grote energiebesparing (https://www.advilateur.nl/pg-31190-7-109896/pagina/energiebesparing.html).

Uitvoering
De showroom en werkplaatsen zullen voorzien worden van stralingspanelen waar in basis een warmtepomp (https://www.advilateur.nl/pg-31190-7-109890/pagina/energieneutraal_bouwen.html) de warmtelevering zal verzorgen. Wanneer het echt koud wordt, zullen ketels zorgen voor de warmtelevering. De kantoren zullen uitgerust worden met balansventilatie en zal het mogelijk worden om de ruimtes afzonderlijk te koelen of te verwarmen. De warme of koude energie zal worden geleverd door de warmtepomp. De werking van de installatie zal door een gebouwbeheersysteem (GBS) gevisualiseerd en bestuurd worden.

Autobedrijf Kleverlaan heeft inmiddels akkoord gegeven om het uitgebrachte advies van Advilateur® te gaan realiseren. Deze werkzaamheden zullen door totaalinstallateur INCO (https://www.incobv.nl/pg-17736-7-86084/pagina/inco.html) worden uitgevoerd.

Zie link voor meer informatie: 

PandSpuiterij PandSpuiterij
HomeHeaderv2 HomeHeaderv2