Energiebesparing

Energiebesparing is op verschillende manieren te realiseren en biedt u vele voordelen. Het zorgt ervoor dat we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Voor het milieu heeft dit als voordeel dat het meehelpt aan een afnemend broeikaseffect en klimaatverandering. Daarnaast verminder je er ook nog eens je woonlasten mee.

Energiereductie of energiebesparing is op verschillende manieren te realiseren. Allereerst kunt u denken aan het beperken van de energievraag zoals lichtbronnen. Deze zou u bijvoorbeeld kunnen vervangen voor LED lampen. Daarnaast zijn er nog veel meer elektrische apparaten die onopgemerkt veel stroom verbruiken. Let daarom goed op het energielabel en of stekkers (bij geen gebruik) uit het stopcontact zijn. Verder kan er ook energie bespaart worden door goede isolatie en het beperken van verlies van energie door tocht.

Meer informatie?

Meer informatie over het verduurzamen van uw project of woning? Klik dan hier of neem contact op met Advilateur®.  


 Trias Energetica

Om uw gebouw energieneutraal te maken, maakt Advilateur® gebruik van de Trias Energetica. Door middel van 3 stappen kijkt Advilateur® of het mogenlijk is om uw gebouw energieneutraal te maken.

© 2023 Advilateur | Instalweb.nl